ŞİFRESİZ MAÇ İZLE Başakşehir-Beşiktaş BEİN SPORT MAÇ LİNKİ
15.10.2021 - 15:12

ŞİFRESİZ MAÇ İZLE Başakşehir-Beşiktaş BEİN SPORT MAÇ LİNKİ

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, sezonun dokuzuncu maçında Başakşehir deplasmanına çıkıyor. Siyah beyazlı ekibin taraftarları maç saati yaklaştıkça, Başakşehir Beşiktaş maçı canlı izle, Başakşehir Beşiktaş maç izle, BJK canlı maç izle, Başakşehir Beşiktaş canlı futbol maçı izle, Başakşehir BJK canlı maç linki, Beşiktaş maçı izle, Beşiktaş BEİN izle, BEİN izle, SüperLig Canlı İzle, Canlı BEİN izle tarzında ki internet aramalarını bolca arttırmış durumda.

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş görsel

Başakşehir-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki


Başakşehir-Beşiktaş Canlı Yayın İzleme Linki! SüperLig'in son iki şampiyonu Başakşehir ve Beşiktaş bu akşam saat 20:00'de Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Bu zorlu mücadeleyi beİN Sports HD 1 kanalından naklen ve canlı şekilde izleyebilirsiniz. Bu karşılaşmayı HD kalitede, kesintisiz ve canlı olarak izlemek isteyen futbolseverlerin Digitürk yada beİN Connect üyeliği olması gerekmektedir. Türkiye SüperLigi'nin tek ve resmi yayıncı kuruluşu beİN Sports'dur.

Başakşehir-Beşiktaş beİN Sports Haber İzle

Başakşehir-Beşiktaş Maçı CANLI TAKİP


Milli maç dönüşü haftanın ilk müsabakası bu akşam Başakşehir ve Beşiktaş arasında oynanıyor. Bu heyecanlı karşılaşma beİN Sports 1 HD kanalında seyirci ile buluşacak. Fakat bu maçı ekranları karşısında izleyemeyecek olan futbolseverler, Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden canlı olarak takip edebilirler.

Başakşehir-Beşiktaş MAÇI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYIN

Süper Lig'in Son İki Şampiyonu Karşı Karşıya

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş, 2019/20 şampiyonu Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. Son hafta evinde Sivasspor'u 2-1'lik skor ile yenen Kara Kartal, ligdeki ilk zorlu sınavına çıkmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar çıktığı 8 maçta 17 puan toplayan siyah beyazlılar, ligde 3. sırada yer alıyor. Başakşehir ise sezona çok kötü bir başlangıç yaparak, 8 maçta iki galibiyet, altı mağlubiyet ile sadece 6 puan toplayabildi. İki takım için de kritik bir öneme sahip olan bu maçta, Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

Beşiktaş'ta Sakatlar Dönüyor

Haftalardır sakat oyuncularından dolayı zor günler geçiren Beşiktaş, uzun aradan sonra rahat bir nefes aldı. Sivasspor ile oynadıkları maçta sakatlıklarından ötürü yer almayan Atiba, C.Larin, R.Ghezzal ve Welinton, Başakşehir maçı kadrosuna katılırken, Covid-19 sebebi ile oynamayan F.Montero'da takımdaki yerini aldı. Öte yandan Başakşehir maçının kadrosunda yer almayan N'Sakala, sosyal medya üzerinden bir taraftarın maçta neden yer almadığına dair sorduğu soruya, daha fazla çalışması gerektiği yönünde cevap verdi.

Başakşehir Emre Belözoğlu İle İlk Sınavında

2021/22 sezonuna Aykut Kocaman ile kötü bir başlangıç yapan Başakşehir, çareyi Emre Belözoğlu'nda arıyor. 8 maçta 6 puan toplayabilen ve 15'nci sırada yer alan turuncu-lacivertli ekip, Emre Belözoğlu ile Beşiktaş karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce formasını giydiği takımda antrenörlük görevine getirilen Belözoğlu, milli maç arasında Kocaelispor'a karşı oynanan hazırlık maçını 3-1 kazanmıştı. İlk resmi sınavını Beşiktaş karşısında verecek olan Belözoğlu, daha çok takımdaki moral ve motivasyonu yükseltmek üzerine çalışmalar yaptı. Daha sonra kendi felsefesini takıma aktaran Belözoğlu, dün itibariyle çalışmalarını tamamlayarak takımı kampa aldı. Medipol Başakşehir, evinde oynaddığı son iki karşılaşmada gol yemedi ve Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor'u mağlup etmeyi başarmıştı. Başakşehir'de tek eksik Ömer Ali.

Ligdeki 27'nci Randevu

Süper Lig'in 9'uncu haftasında kozlarını paylaşacak olan Başakşehir ve Beşiktaş ligdeki 27'nci randevusuna çıkıyor. Önceki 26 karşılaşmanın 6'sını Beşiktaş kazanırken, Başakşehir ise 7 kez sahadan galibiyet ile ayrıldı. 13 karşılaşma ise beraberlik ile sonuçlandı. Kara Kartallar oynadıkları 26 maçta rakip ağları 32 kez sarsarken, kalesinde ise 33 gol gördü.

Muhtemel 11'ler

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak haftanın açılış maçında takımların muhtemel 11'leri, beIn Sports muhabirlerinin bakış açısıyla açıklandı. Buna göre takımların sahaya şu kadrolarla çıkması bekleniyor:

Başakşehir: Volkan, caicara, Ndayishimiye, Epureanu, Lima, Mahmut, Berkay, Visca, Deniz Türüç, Chadli, Okaka
Beşiktaş: Mert, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Güven, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, Batshuayi

 

Facebook
Twitter
Instagram
Mobil Uygulamalar
Android